Waterwolf_16

Ben jij onze nieuwe Stratenmaker/grondwerker? (m/v)

Als stratenmaker bij De Waterwolf heb je een veelzijdige taak. Zo bestaan je werkzaamheden de ene dag uit het aanleggen van nieuwe  bestrating of het renoveren van bestaande bestrating en ga je de volgende dag samen met je vaste partner op pad om  grondwerkzaamheden en het aanleggen/herstellen van leidingen te verrichten.

Omdat wij in opdracht van de gemeente werken kan het ook voorkomen dat je ingezet wordt bij de volgende klussen: het ontstoppen en vervangen van huisaansluitingen (riool), de reparatie van hoofdrioolputten en putranden, het plaatsen en schoonhouden van hemelwaterkolken en het doorspuiten van duikers.

Je bent een zelfstandige collega met een afgeronde MBO opleiding tot stratenmaker en hebt enige jaren werkervaring. Samen met je collega’s het “geheugen” van de Haarlemmermeer en weet hoe je je werk moet plannen en uitvoeren. Bij De Waterwolf vinden wij het belangrijk dat je collegiaal bent en werk je nieuwe collega’s in of begeleid je leerling-stratenmakers tijdens hun opleiding.

Je bent in het bezit van  je over een rijbewijs B(E ) en spreek je goed Nederlands.

Reageren op deze vacature:

Heb je interesse? Vul onderstaand contactformulier in of mail jouw sollicitatiebrief met motivatie en CV naar akoster@waterwolfbv.nlof lever hem in bij Atie Koster.