20180417-0674

Medewerker groenvoorziening begraafplaatsen

Als meewerkend voorman op de 5 begraafplaatsen die De Waterwolf beheert voor de gemeente Haarlemmermeer heb je een veelzijdige taak in een unieke omgeving.

Zo bestaan je werkzaamheden de ene dag uit het op beeld houden van groenvakken (schoffelen, snoeien, inboet en renovaties) de andere dag bereid je een begrafenis voor en assisteer je bij een uitvaart.

Je bent een enthousiaste collega met groene vingers die beschikt over een afgeronde groen – of hoveniersopleiding op MBO-niveau. Je bent behulpzaam en hebt een open een vriendelijke karakter dat past bij deze aard van dienstverlening. Je draagt graag bij aan een schone en nette begraafplaats en verricht hand en spandiensten, zoals het delven van graven,  indien de aard van dit werk ondersteuning behoeft. Je stuurt je collega’s op de begraafplaatsen aan en zorgt ervoor dat deze er netjes bij liggen.

Uiteraard sta je nabestaanden uiterst correct te woord. Gezien de werkzaamheden op de begraafplaatsen moet je in staat zijn deze emotioneel belastende taken uit te voeren

Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E ) en spreek je goed Nederlands.

Reageren op deze vacature:

Heb je interesse? Vul onderstaand contactformulier in of mail jouw sollicitatiebrief met motivatie en CV naar akoster@waterwolfbv.nlof lever hem in bij Atie Koster.